Inspiratie

Klik hier voor de stamboom

Een aantal mensen heeft bijgedragen aan hoe ik me heb ontwikkeld, zowel op persoonlijk vlak als in mijn werk als therapeut:

  • Wilko Vriesman, heeft mij geleerd mijn eigen kracht en ruimte te vinden en neer te zetten. Wilko is een goed voorbeeld van hoe je intuïtief en impulsief kunt werken, hoe je jezelf en je handelen voortdurend kunt blijven onderzoeken en hoe je binnen je vak kunt blijven groeien.
  • Joyce Vlaarkamp, leerde mij het ambacht van shiatsu, in al zijn eenvoud en doeltreffendheid. De algehele zen shiatsu opleiding te Amsterdam, waar mijn roots als shiatsu-behandelaar liggen, in de traditie en stijl van Sasaki en Masunaga.
  • Bill Palmer heeft mij niet alleen de veelzijdigheid van shiatsu geopenbaard, maar ook de mogelijkheden voor ruimte en beweging daarin.
  • Peter den Dekker deelde genereus zijn kennis en wijsheid met me. Zij gaven mij hun vertrouwen en boden mij de mogelijkheid om beweging, lichaam en geest te onderzoeken en met elkaar te verbinden.
  • Renée Gloudemans, liet mij zien hoe ik verdieping kan vinden in mijzelf en in het therapeut zijn en hoe ik me kan verbinden met mijn innerlijke kwaliteiten. Renée blijft me inspireren om zelf antwoorden te vinden en mijn eigen pad te volgen.