Behandelingen

Mijn behandelingen zijn gebaseerd op een mix van technieken en achtergrond; soms gebruik ik shiatsu en druk op de meridianen die gebruikt worden in de Chinese acupunctuur. Daarnaast zet ik ook vaardigheden in, uit de healing en sjamanistische tradities. Ik werk graag met essentiële olies en natuurlijke remedies.  In de zomer 2019 heb ik de training Systemic Rituals bij Daan van Kampenhout afgerond, en wil ik me nu verder scholen in de antroposofische uitwendige therapie voor de palliative zorg, en de overlijden en rouw begeleiding.

Om mijn werk goed te kunnen doen, vind ik het belangrijk om ook zorg en aandacht aan mijzelf en mijn werkomgeving te geven; hiertoe beoefen ik dagelijks Chi kung en bouw ik vóór een behandeling de ruimte energetisch op. Op die manier kan ik me goed afstemmen op mijn cliënten en hun de veiligheid en geborgenheid geven die ze nodig hebben.

Ik zie het als mijn kracht om een brug te slaan tussen het verleden en de toekomst en die in het hier en nu te verankeren. Tijdens mijn begeleiding maak ik inzichtelijk wat er nodig is om beweging in een innerlijk proces te brengen. Vragen als ‘Hoe sta ik in het leven?’ en ‘Waar bevind ik mij op mijn zielspad?’ worden tijdens dit proces onderzocht.

Mijn sessies hebben als voornaamste doel om ziel en lichaam met elkaar te verbinden. Dit doe ik door middel van aanraking en beweging, zowel op energetisch als fysiek, spiritueel en emotioneel niveau. Je kan bij me terecht als je vaak verkouden bent of als je een steuntje in de rug kunt gebruiken bij het ingaan van een nieuwe levensfase, als je even niet meer weet hoe je verder moet op je pad, of als je weer toegang wilt vinden tot al je krachten en hulpbronnen.

Praktische informatie:Een behandeling van ongeveer 60 minuten kost € 70,00. Neem een losse broek (bijvoorbeeld trainingsbroek) en warme sokken mee. Let op de behandelingen worden niet vergoed.

  • Met het openbaar vervoer is de praktijk gemakkelijk te bereiken via metrohalte Wibautstraat en het Amstelstation.