Energetische behandeling

Energetische behandelingen en sessies in Amsterdam

behandeling energetisch Amsterdam

Ben je op zoek naar een nieuwe beweging, of naar meer bezieling in wat je doet? Voel je je even verloren, overspoeld door de intensiteit van het leven, of weet je niet meer hoe het verder moet?

In mijn energetische behandeling kijk en luister ik naar jou, op zoek naar een nieuw perspectief. Samen ontrafelen we welke vragen er diep van binnen leven en welke steun er voor je is.

We onderzoeken wat er op fysiek, energetisch en spiritueel vlak nodig is, zodat je kan zijn met wat er is zonder het gevoel te hebben jezelf te verliezen. Het kan soms gebeuren dat een oud patroon een nieuwe bestemming krijgt.

Zorgvuldig en geduldig bouwen we aan vertrouwen, veerkracht en fundament waardoor je kan helen waar nodig en zelfstandig weer verder kan groeien.

Energetische behandelingen Amsterdam plannen

In mijn energetische behandelingen maak ik gebruik van een veelzijdigheid aan technieken en methoden. Het geeft ons ruimte om de sessies af te stemmen op jouw situatie.

Als jonge ouders sta je soms voor het raadsel hoe het verder moet en wat nou rust en harmonie in je leven kan brengen… Als kind ben je erg open voor alle invloeden en informatie van buiten af en dan is thuis de veilige plek waar je alles verwerkt, dat zorgt soms voor spanning en onrust…

Ik heb veel affiniteit met kinderen en ik werk graag met hen. Veel kinderen staan van nature beter in verbinding met de oer- en natuurkrachten om ons heen. Het werken met sjamanistische principes past dus wonderbaarlijke goed bij hun zienswijze en belevingswereld. Ze ervaren hierdoor veel bevestiging en steun. Ze worden rustiger en leren hun eigen ideeën omzetten in daden. Met kinderen zijn de sessies korter en speelser.

We gaan samen aan de slag om hun vragen of angsten inzichtelijk te maken. Soms knutselen we een amulet of maken we een gedicht/gebed dat later thuis op een altaar een plek kan krijgen. Of er vormt zich een ritueel voor het een of ander.

Mijn kracht is werken met de ziel, voorouder-werk, systemische opstellingen vanuit een sjamanistisch perspectief, trauma healing, einde levensbegeleiding, rouwbegeleiding en rouwverwerking.

Ik ben geschoold in energetische therapie, sjamanistische rituelen en seidr tradities. Gezien mijn opleiding in shiatsu-therapie kan je ook bij mij terecht voor rugklachten of een stijve nek. Over mijn achtergrond kan je meer lezen onder het kopje ‘Over mij’.

Informatie energetische behandelingen

De energetische behandelingen en sessies vinden meestal plaats in mijn praktijkruimte in Amsterdam. Het is mogelijk in overleg om aan huis of online sessies te boeken.

  • Volwassenen: 60 minuten €80 en 90 minuten €120
  • Kinderen t/m 12 jaar: 45 minuten €60
  • Kleine groepen (2 – 3 personen): 90 minuten €180
  • Online coaching/ rituele begeleiding: 30 minuten €40 en 60 minuten €80
  • Extra kosten energetische behandeling aan huis: €10

Neem een losse broek (bijvoorbeeld trainingsbroek) en warme sokken mee. Met het openbaar vervoer is de praktijk in Amsterdam makkelijk te bereiken via de metrohalte Wibautstraat en het Amstelstation.

Voor afspraken mail of bel.

Lichaam en ziel verbinden

Mijn energetische behandelingen hebben als voornaamste doel om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Dit doe ik door middel van aanraking en beweging, zowel op energetisch als fysiek, spiritueel en emotioneel niveau.

Heb je vragen of wil je meer weten over mijn energetische behandelingen? Stel je gerust je vraag.