Andra Perrin

Chi Kung leraar en energetisch therapeut

Chi kung leraar Andra Perrin

Het voelt altijd heel bijzonder om mensen te mogen begeleiden in een proces, als gids te fungeren als een ander zoekende is en om samen naar telkens andere wegen te zoeken die weer tot beweging en heling leiden.

Dit werk brengt meer verbinding en evenwicht. Het herstelt een dynamische beweging van binnenuit waardoor je niet alleen meer met jezelf in contact bent, maar ook met je omgeving en de wereld om je heen.

Andra Perrin energetisch therapeut

Lichaam en beweging

Ik ben in 1973 geboren in Parijs en ik werd tweetalig opgevoed (Frans en Duits). Al zo lang ik mij kan herinneren, houd ik mij bezig met lichaam en beweging. Als kind deed ik aan judo en dans, later aan Wu shu, Chinees worstelen (Shuai jiao) en Tai chi.

In 1998 kwam ik naar Amsterdam om moderne dans aan de Theaterschool te studeren. Later schoolde ik mij om bij de Zenshiatsu opleiding en begon ik met Aikido. In 2009 begon ik intensief met Da Chen Chuang Zhan Zhuang Chi Kung.

De laatste jaren ben ik in de leer geweest bij Daan van Kampenhout en Linda Wormhoudt voor sjamanistische rituelen en seidr tradities. Daar heb ik onder andere de training Systemic Rituals en de opleiding Rouwvrouw afgerond.

In mijn werk maak ik gebruik van de fascinatie die ik altijd heb gehad voor de verbinding tussen lichaam en geest – en hoe die samen in beweging komen. Waar ik vroeger meer gericht was op dans en beweging, ligt mijn focus nu meer op innerlijke beweging, healing en groei.

Praktijk Andra Perrin

Mijn praktijk is gestoeld op een aantal pijlers: