Behandelingen

Mijn behandelingen zijn gebaseerd op shiatsu; ik werk door middel van druk op de meridianen en op punten die gebruikt worden in de Chinese acupunctuur. Naast shiatsu zet ik ook andere vaardigheden in, zoals diverse diagnosemethoden en healing/reading, afhankelijk van wat op dat moment nodig is.

Om mijn werk goed te kunnen doen, vind ik het belangrijk om ook zorg en aandacht aan mijzelf en mijn werkomgeving te geven; hiertoe beoefen ik dagelijks Chi kung en bouw ik vóór een behandeling de ruimte energetisch op. Op die manier kan ik me goed afstemmen op mijn cliënten en hun de veiligheid en geborgenheid geven die ze nodig hebben.

Ik zie het als mijn kracht om een brug te slaan tussen het verleden en de toekomst en die in het hier en nu te verankeren. Tijdens mijn begeleiding maak ik inzichtelijk wat er nodig is om beweging in een innerlijk proces te brengen. Vragen als ‘Hoe sta ik in het leven?’ en ‘Waar bevind ik mij op mijn zielspad?’ worden tijdens dit proces onderzocht.

Mijn sessies hebben als voornaamste doel om ziel en lichaam met elkaar te verbinden. Dit doe ik door middel van aanraking en beweging, zowel op energetisch als fysiek, spiritueel en emotioneel niveau. Dat wil niet zeggen dat ik alleen mensen begeleid met een diepgaand of ingewikkeld klachtenpatroon. Je bent ook meer dan welkom als je bijvoorbeeld wat meer flexibiliteit in je lichaam wilt brengen, als je vaak verkouden bent of als je een steuntje in de rug kunt gebruiken bij het ingaan van een nieuwe levensfase.

Praktische informatie:Een behandeling van ongeveer 60 minuten kost € 70,00. Neem een losse broek (bijvoorbeeld trainingsbroek) en warme sokken mee.

  • Met het openbaar vervoer is de praktijk gemakkelijk te bereiken via metrohalte Wibautstraat en het Amstelstation.